[T2018] Marcus

I AM HUMAN

 

褲好特別,另外仲有個皮套入住對鞋,好有型但唔知有咩用~爛衫效果都OK的。

 

 

 

面相睇落幾唔錯的,但依家唔太似Sam Worthington,眼太大,頭太長,而且細節上遠不如John Connor,真系差咗小小。

 

 

 

 

 

武器就只有shotgun和掛胸的匕首,系就系少D,但劇中佢都無點用武器了。武器就只有shotgun和掛胸的匕首,係就系少D,但劇中佢都無點用武器了。 手部的纏布處理很好,真系一條布咁包落去的,真實又夠靚! 呢樣真系好抵贊

 

 

 

 

另一個賣點就系你可以DIY埋另一個戰損LOOK出黎,而且仲系機械外露的款式,厚道到無輪~不過相比之下我就比較喜歡經典的長褸LOOK了。下圖是否有點怪?因為件T、褲同鞋都系另外買散件襯落去的,都有7成似了。

 

件黑皮褸都做出正正的自然舊化。

 

左邊衫袖仲連穿窿都整埋,做到呢個效果真系只有HT~!

 

 

 

頭部的機械部份做得好細致。 舊化同血污都幾到位。不過另一邊面就太光鮮了。 而且呢個頭和正常LOOK完全是相同表情,用完整個頭改出黎的。 如果有唔同表情就更好了。不過依家俾多個你又真系無得鬧了。

 

只左眼最早以為系有led燈的,但原來只系紅色點上去,效果是差點。

 

 

 

 

 

 

BODY胴體和下身與一般BODY相同,不過手臂就用上肌肉包膠,更加真實。 HT的包膠做得越來越正,紋路清晰,活動亦更加輕松了! 我對目前HT的包膠技術真系滿意度100分的!

 

 

左手做出爛肉效果,雖然麻麻地,不過內藏機械手臂你又點可以唔拍爛手掌!

 

一盒價錢再加D散件,dup多只高素質figure出黎,真系一大快事!咁就兩只了,你地郁咗手未?

 

 

 

 

最後第一次試玩多重曝光,連PS都慳番了,不過效果麻麻~

後記:頭部略有不足,武器太少,整體素質不如John Connor,不過一雞兩味的玩法實在是太吸引,最愛雖然說不上,但絕對是最抵玩!

Write a comment

Comments: 0