Kuuga Amazing Mighty @ Hyper Hero Gokin

 

呢款OHTSUKAKIKAKU 06年出品的Hyper Hero,去年底入一只特價紅金,出色程度深得我喜愛。現在又到黑金特價,咁梗系諗都唔使諗啦。

因為已經數過好幾只Hyper Hero,呢只簡直系極速完成的,原本覺得有趣的過程亦都已經無晒感覺。但完成後亦系滿足的。與立立令嘅紅金唔同,黑金全身D甲系啞色的,而在劇中只出現過分幾鍾的黑金也的確系這個模樣~與上款極大同極小異,無咩好講~

 

 

 

 

 

 

因為合金關節夠力,擺什麼POSE都難不倒他,只要小心膠衫就系了。

 

 

 

 

 

 

 

 

後記:靚

隨著09年新拉打Decade的出現,又召喚翻其他平成拉打出黎,D舊角色又再出過,又系由古迦開始玩。超絕變形、SHF、RAH和新的TAF個個系列都有古迦份,真系見到都有D煩。但都希望RAH可以翻炒翻D平成拉打,Hyper Hero如果未死得晒嘅話都希望可以出多幾款。

Write a comment

Comments: 0