十一月玩具總結

十一月最想入的未入到已經重傷.......

難得鎧伝出玩具,幾麻麻都要入,何況都還OK~


1/60情侶機真系殺傷無數,不過Mila機只紅色真系有咁難睇得咁難睇~




呢對唔使多講啦~極品!!




6月時已經大贊過,依家再大贊多次,真系好有良心的repaint/upgrade ver


入翻佢~~~~我梗系傻咗定了.......正系正,但真系唔值目前呢個價,呢只嘛,1千咗右就對得住。


中規中矩 Getter G,但我都系中意舊版黃底褲多D~


PG00就唔會買嚟玩自己了,咁多可以錯件,以笨蛋的出貨量,都幾慘.....
00 raiser再版,幾十蚊入番,玩R魂算了。


本月新償試,第一、二次切大膠改可動,改完只響鬼後已經成手傷.......




希望呢兩日入到EX GETTER3和RAH AGITO吧~仲未有人通知我取貨,心急~
可怜我RAH JOJO空條承太郞已經無晒彈藥了,只能放棄~

Write a comment

Comments: 7
  • #1

    Gary Charm (Tuesday, 01 December 2009 11:48)

    隻 Agito 好似麻麻 woo,高人o地成個頭都算,比例硬係唔順眼。
    如果你唔係咁堅持平成人齊,不如揀承太郎啦!

    隻三一 G 的確好好,簡簡單單,不過我就喜出望外。可能因為我冇入鐵人28太陽使者、同可動版真鐵甲萬能俠 o瓜。


    o個兩隻山口將軍雖然人人讚,不過我就要放棄喇.......呢排實在彈盡糧絕~~~

  • #2

    小恩 (Tuesday, 01 December 2009 13:04)

    噢........忘了00的小飞机.....
    真的要追加

  • #3

    Elljay (Tuesday, 01 December 2009 13:21)

    Gary兄,早排未能到你BLOG中留言,亦好耐无见你过来,小弟好生挂念。得知你大喜将至实在邓你开心,未能有所表示只能送上祝福,祝你和海关甜甜蜜蜜,永远幸福!!

    讲番玩具~AGITO真系令人失望,M记的比例都唔系第一次出问题,之前只响鬼又特别细,KUGGA又特别高,信家AGITO仲高得禁离谱,真系无奈。唯望收到实物后有办法改矮。
    JOJO嘛,又系太高了,如果唔系因为有只波士顿狗的话我系无禁大兴趣的。


    三一G我觉得外型上未够好,既然用上世界最后之日的设定,那么做肥D做粗大D会更有味道。以及我觉得玩法上有点乏味。不过真系好重手,我拎起时都有点惊讶。

    电镀文有无入手?这好家伙入多只都唔会嫌多的,何况不是改色禁简单。

  • #4

    Garycharm (Tuesday, 01 December 2009 18:46)

    先多謝你祝福。

    Jo Jo 高就唔係問題,不過我就嫌佢面色太白。

    隻三一 就真係唔夠水桶,按型象,三一 G還可接受,但係舊三一就唔太得,
    所以搞到我心思思成日想入番隻新世紀舊三一。


    電鍍文嘛,我要忍手喇....


    其實我一直有睇你呢個網,不過真係未慣,始終覺得有D亂。
    好似上次留完言,連我自己都搵唔番...

    又,依家留言都冇以前咁方便...

    有話直講,得罪莫怪。

  • #5

    Elljay (Tuesday, 01 December 2009 20:51)

    點會怪~
    你可否話我知如何才會覺得瀏覽方便?
    我目前在TOP會顯示以下:
    頂部系導航,如最常用的玩具部屋,點入後再選擇分類。
    左欄顯示更新的玩具介紹。
    中間正文欄以BLOG標題或圖片配合文講閒話。

    你俾下意見更好啦~

  • #6

    Hathaway (Thursday, 03 December 2009 15:38)

    隻PG唔係錯件, 只係為左重量而咁做, 好得架!

  • #7

    Elljay (Thursday, 03 December 2009 21:36)

    Hathaway兄,細佬好掛住你呢~~~
    以後多D嚟啦~
    依家呢度都幾冷清,老朋友都唔太多過嚟呢~