VF-1J Ψ Max @ Yamato 1/60

呢個......硬是要我寫都無咩好寫的......

 

天才機師MAX的專用機,相信VF迷中可能有一半都對MAX機情有獨鍾。不過我無~

本品與MILA機同時發售。

情侶機向來都好受歡迎,不過又向來都唔太好賣最好落得跳水下場。本品幾時會跳水?唔知,你地等得就等啦。

 

呢只藍色都OK靚的,比MILA部機就靚得多了。跟super part加反應彈。

 

 

 

MAX (1)

 

MAX (5)

 

MAX (4)

 

可以留意到手部裝甲的外型與之前發售的各款SP有所不動,這是TV版的外型,與劇場版有不同的外形角度。

MAX (6)

 

MAX (7)

 

MAX (8)

 

編輯們~細佬真系唔知仲有咩可以寫啦~~~你地放圖算啦得唔得??

MAX (10)

 

MAX (9)

 

後記:我仲未有VF-1S一條機,以及未有VF-1A沛崎機,那樣我那小隊就滿員了。

 

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    小恩 (Thursday, 03 December 2009 12:41)

    好一对!

    俺要VF-19改...............................