Jan Buy

山口式玩三段變,真系不可不服,不過人最好不要做自己不擅長的事吧~系一款玩得好無癮的東東,過下手就算了,好彩唔使錢~~~





SHF真系唔啱出得咁瘦的,唔中意~

 

呢只正~!的確系正!!而且原裝終極古迦會出,期待~!



純粹幫人買~Hyper Form的確系靚,但我整體又覺得一般般,唔明點可以炒到咁貴的~


冥蟹絕對系靚過晒之前的冥黃金,就系面相欠佳,反正會有Appendix補完,就由佢了。


白虎.......你話悶唔悶啊~本來唔想入了,但唔通真系少佢一個咩~~~~~~


HA Barricade好正,絕對系HA最正的一款,玩老變更不可不入~


Brawn系一款入親都有贊無彈的Deluxe佳品~


Mindwipe我本人就好中意了,飛機夠薄,人型夠靚,變形爽快。而且型到無得救~!


見到FP有布斯達新補件,而且套嘢先百二蚊,有咩可能唔入~


被毒王KIN水咗一鍋~我只想大叫“老KIN回水~!”


霧隱暗丈系近期最愛的老變之一,真系好好玩,如果D色唔系咁鮮色就好了。


兒時最愛之一,出得咁少玩具就點都要入~不過整體素質好麻麻,比之前的烈火差不少~


VF-19改,純粹幫人買,笨大的揾笨作~何來Hi-Metal~?結構上唔得,真系有得抄都做唔成~真系失禮巴沙拿~如果真系好有愛的,入散貨算了。


Dante's Inferno系近期NECA少有的佳作


多謝Warxv因我一句話而送給我的SIGMA6-Kamakura,幾好玩,於事為免孤單,又購入下面他的師傅和強敵


Snake Eyes和Storm Shadow都加咗新關節,好扭得多,但武器總系有D弱弱哋智~




Mattel網上限定HE-MAN,本來完全唔中的,不過偶然在TD上睇到POST就火速中毒,以極不合理的高價購回 T_T,2月仲有只Battle Cat。不值歸不值,不過呢只卻是我1月底最期待的玩具來。而Battle Cat亦理所當然會成為二月最期待的一款,希望到時可以順利購入。


DX BATMAN等咗好耐廣州先派貨,心大心細拎唔拎好驚出事。但暫時又未發現問題,從國內論壇的反應看來,派俾大陸的貨應該系修正過了,香港的朋友~Good Luck了。


三一系無可能唔中的,而且仲要系我最中意的舊款三一~


2010DX大獸神,多謝阿仁幫手購得,亦意外自己居然可以分分合合十數次~玩得好開心!細細個玩過只唔知老翻定系正版了,大個後就有點怨念。希望2010DX系列可以出埋其他果D,特別系鋼龍神及腕龍王。
 

 

我現在最希望的,系女友唔好上我個網睇

Write a comment

Comments: 6
  • #1

    Vaz (Wednesday, 03 February 2010 16:26)

    哇……老细,有买了一大堆的玩具,真的是羡慕死我啊!
    看来中国的玩具好像超便宜哦。

  • #2

    Elljay (Wednesday, 03 February 2010 17:30)

    比起大马应该系平一D的~多人做,自然平D。
    不过一样有好多货系无得翻要海外网购的。

  • #3

    小恩 (Wednesday, 03 February 2010 20:32)

    vf-19改 好靓仔...个头。真的那么不如人意?

  • #4

    Vaz (Saturday, 06 February 2010 13:33)

    是比大马便宜得多咯~!
    正因为大马卖得贵,所以旧货一大堆,不过多是已变成了天价了咯。
    如果你要什么旧货,我可帮你找找的。

  • #5

    Vaz (Saturday, 06 February 2010 13:59)

    对了,最近出了火车文,有没有兴趣呢?
    我现在1516,都不知要不要买。
    有什么意见吗?

  • #6

    Elljay (Tuesday, 09 February 2010 12:13)

    火車文太貴,我想睇定D先~