刃馬一体 @ GX-46


刃馬一体 @ GX-46
一切都是因為這個~

兩位你地做完show我先講…….





承用竜卷的披風,加上領位後就可以裝上了,不過我個人就唔多中意呢件嘢。

 

比例上嘛.....那只馬真系細得交關~~咪又系只腳裝得太上咯,如果可以移下1cm,都當然唔同晒!真系做衰左。


騎上馬後縱有毛病但也確是氣勢非凡,大曾伽那奇怪的股關節形式上的派上用長,加埋馬鞍上幾個卡位,大曾伽坐得都算是穩陣。
配一個唔靚,不過好實在,但又用途單一的支架,除了這個pose外,本支架一無事處。不過還好,這個支架令只馬企得好穩妥。

實在很難擺其他pose,那我出番招好了,大家事旦睇睇算了。





打完收工~~~~~~~~~

睇睇其他配件,有劍四把,手型一堆,毛一堆,膠石山一座。這是當你使用外型優先變成馬後才能放成這樣,如果你選擇變人型的話,這個台座系完全放不下什麼馬頭馬腳披風什麼的.....這個配件也是專為刃馬一体而設。
不過台座都有其他用途的,如愛黎做stand啦~~~

後記:要講講晒,最後是覺得唔值30000yen,當你想想,買斷空我和雷登一共都未到這個價錢,你就知道有多麼不值。除了大曾伽外,所有嘢都未做好~~~
靚系靚,好玩同值又系另一回事了。

 

 

 

超軍神·大贊卡 DGG-XAM1 DYGENGUAR @ GX-46

 

 

黑馬·竜卷 DGG-XAM2 AUBENSEITER @ GX-46

Write a comment

Comments: 0