變形金剛·星帝 獨角獸

遲下創造神再版,要揾番個好對手,襯依家平入番先~


擰上手先知道佢比想像要大要重,嚴重到我要即場掉咗個盒佢,變翻個波先可以帶走。




人型好巨,應該有40CM左右,雖然大份,但關節都幾足,不過要玩佢真系幾費力~

 

 

P1060717副本

 

 

於動畫版真系有9成半相似,不單外型色水跟足,連變型過程都是完全一致的,正到非常。

如此終於動畫,真系是否G1款都無所謂了。

未标题-4

 

未标题-5

 

未标题-3

Write a comment

Comments: 7
  • #1

    小王子 (Tuesday, 02 March 2010 00:41)

    心口支大飛彈最過癮呢 初初玩真係"嘩"一聲
    仲巨過創造神 拿上手玩完真係好累~~

  • #2

    Elljay (Tuesday, 02 March 2010 01:07)

    我覺得呢只真系好唔錯,一來已經十分接近AMANDA中的造型,二來又極有G1 feel,真系應該得到新舊fans的喜愛。而且夠巨型,變形和關節以及機關都好玩,實在唔應該落得目前呢個下場。
    經典2.0版國內好平,230~280不等。我覺得屋企只要還可以放落佢的地方,都唔應該錯過。

  • #3

    snake (Monday, 08 March 2010 10:18)

    好有分量哦,过瘾~~~~好想玩下

  • #4

    (Tuesday, 09 March 2010 07:13)

    你个棚可以摆得入去拍相?

  • #5

    劉波 (Friday, 12 March 2010 03:39)

    喂, 老兄.

    想問你這隻美版同日版是否無分別的?

    我也想買......我覺得獨角獸正過創造神.

  • #6

    WillDelta (Tuesday, 23 March 2010 12:58)

    Elljay兄真是有眼光, 以舊玩具來講, 呢隻是幾正, 又是TF史上重要的魔王級人馬, 有位實入, 但我只入了黑色果隻, 覺得D色靚D。

  • #7

    劉波 (Wednesday, 24 March 2010 07:48)

    已經擁有了.

    雖然玩了不足十分鐘, 但我決定給他滿分.

    因為型得來可以擺出有型的post!! 極之不錯.

    在無位的情況低下我仍然為買了他而高興.