Sigma 6 Hovercycle / COBRA Hovercycle

兩台Hovercycle,算得上系好玩之作,在蛇眼和雷影的公路戰上大出風頭,而黑色那台更系時常更場。

 

兩台車的上色都可以說是跟足動畫,連變型都完全一樣,可以說得上系幾正。各附有兩位忍者的武器,而且武器亦可以全數裝備上車,幾好玩的。因為兩台車除了色配武器唔同之外,其他基本一樣,所以只以黑色作為介紹。

P1000695副本

 

P1000696副本

 

Hovercycle系Hi-Tech開發的,無話一定要蛇眼用,個個都用得,不過蛇眼和兩位徒弟比較愛搶風頭。車全膠,上色還好,但就系少了些金屬色。

P1000676副本

 

車身有兩制,按下前碌會橫車,後部會左右分開攤平。

P1000677副本

 

外型會有點似AIGTO的龍卷,不過因為後碌兩邊分開,所以我覺得更型更正。

P1000679副本

 

P1000681副本

 

P1000683副本

 

P1000685副本

Write a comment

Comments: 3
  • #1

    小恩 (Saturday, 03 April 2010 11:04)

    狙击枪...漂亮

  • #2

    車仔 (Tuesday, 06 April 2010 11:33)

    Nice~!! 呢隻我無入到, 無位~!! 不過真係好正~!!

  • #3

    Elljay (Wednesday, 07 April 2010 21:08)

    車仔居然見到有現貨賣咁好?