熨斗人 遲大到

等了多時....不過並非苦等,IRONMAN戰損版終於派到廣州~~~~

因為太多gimmick,比過去的普通版更無12"感覺,細微嘢太多,系幾精細,不過玩得實在系唔爽快,下下就住。

 

戰損面具看似....只是看似比早前HK發售那批要好一點。對稱舊化的問題依舊,但其實確系比之前好了一點。我覺得和之前BATMAN DX一樣,現在派貨這批,應該是因為修正過,所以遲了近兩個月才派到國內。

 

 

P1000852副本

 

P1000855副本

 

P1000856副本

 

P1000857副本

 

P1000847副本

 

 

 

 

同場加影山口異型

P1000860副本

Write a comment

Comments: 7
  • #1

    魚伯伯 (Thursday, 15 April 2010 10:43)

    咁睇!只IRONMAN呢!我覺得似模型多過似12寸!其實就咁一舊比較精細嘅硬膠膠!我就覺得麻麻喇老實講!

  • #2

    小恩 (Thursday, 15 April 2010 23:33)

    接着的 456号 不知会怎样呢?
    6寸 粗壮了 好看多了

  • #3

    Elljay (Friday, 16 April 2010)

    鱼,
    同感,HT的IRONMAN系无12"味的,因为无BODY无衫着,确系硬胶一件,其实系一种千几银买只12"合体的超合金魂仲好玩。

    小恩,
    出得太多了,睇落几烦闷的。
    6"的我暂时未见到有边款十分合意。

  • #4

    (Friday, 16 April 2010 13:01)

    只钢铁侠迟d又话出几号机,估你都系玩两野又卖,等新版

  • #5

    Elljay (Saturday, 17 April 2010 07:30)

    賣唔賣,等唔等新版,就睇HT會點了~
    我唔中意重復消費的~

  • #6

    Vaz (Saturday, 17 April 2010 23:08)

    感觉ironman有点像eva机号,永远都出不完。我本身是ironman迷,原本是想收集完mark 1到mark 3就收手了,但是除了在等最近的battle damaged之外,刚刚又看到HT发布新的mark 4(多了几个gimmick而已),结果现在我感到HT有点在揾我笨!

    war machine,mark 4……接着我相信HT又会发布新的ironman 2 mark 1咯,真的是买不完了啦~~!

  • #7

    snake (Thursday, 03 June 2010)

    孩仔宝 今次出嘅3.75“同6“都唔错家,几有诚意(相比起以前过D星战,漫画英雄等等过D,模可以,但色依然差...)尤其系6”IM同WM,不过价位就有D5合理