泰坦....你個3!~~有無搞撚錯~!! 同場加影戰國BASARA

呢次撲街了~!

泰坦3本來我都很期待的,今日又急急敗入,不過一玩上手已經猛鬧撲街!

 

·人型個LOOK只算OK,得個大字,但又無30cm高。

·雙手擺唔上額頭,做唔靚個招牌POSE,對手明明有空間的,但又唔做雙重肘關節,依家十分硬直。

·個變形火都嚟,三個形態都要換D大大件的PARTS,人型要換人型背包,飛機要換飛機機身,坦克要換坦克車底,你老板,咩年代啊依家,BANDAI你D變形超級機械人咁超級笨蛋的!

 

成套嘢得部車仔做得好。

 

向來玩開1/6和超合金,亦一直覺得其實系買超合金開心D的,因為會好玩D。但呢次完全唔同,我想講:M記又好,HT又好,你地出乜都好,呢2萬YEN我寧原俾你地賺都唔想俾BANDAI!

 

除非你一定要儲齊合金魂,或你系泰坦3死忠,咪先我勸你真系唔好買佢。

 

WARXV,放棄啦,佢唔啱你的~!

 

 

 

 

 

同場加影~ 毛利中咗左左腳,阿魚,你要去拉我換過了。

 

Write a comment

Comments: 7
  • #1

    小恩 (Friday, 23 April 2010 20:42)

    不过
    似乎 也真的 一开始 没有说完全变形...............

  • #2

    Elljay (Friday, 23 April 2010)

    如果他卖10000yen的话我无意见。

  • #3

    Hunter (Saturday, 24 April 2010 00:04)

    你好 想請問你一下戰國basara的公仔是哪裡得到的呢?是新出的嗎?

    因為我只知道他們有出可愛版小隻的..謝謝!!

  • #4

    hathaway (Saturday, 24 April 2010 03:41)

    我果兩隻basara甩甩下, 你怕唔怕?

  • #5

    (Saturday, 24 April 2010 05:19)

    2w日元的合金魂

    我觉得其他出品比它更好的选择很多啊

    空我,天威,6神,钢吧,都是优秀的完全变形产品

  • #6

    Elljay (Saturday, 24 April 2010 05:29)

    就系覺得唔值咯~~~~

    但因為俾佢好的我都有了嘛~我對佢本來好有期待的!

    真失望

  • #7

    魚伯伯 (Saturday, 24 April 2010 14:06)

    都話只泰坦唔好玩架啦!
    我出完差返嚟先去換返只佐佐腳喇!!