SNEAKING~! S-E Big Boss簡評

遊戲已經令我沉迷足足一個月,不過依家打爆晒,差小小全S,又有點失落感。
美版又出咗便令我有重新打過的沖動,好期待英文配音。不過據說美版和日版沒有任何不同,亦沒有新增要素.....sad

在遊戲熱情未完全冷卻時提前收到S-E只Big Boss,真系十分高興。而且公仔有成8.5寸,約25cm高,好大只,上色100分,可動亦很高,很令人滿意,唯配件少。但呢款絕對系S-E省招牌之作~!
希望三款AI兵器和Big Boss軍裝版快點出。

照呢只的素質看來,兩只DMC應該唔差~期待期待~!

 

一睇個包裝我已經覺得很大只

 

整體十分正~!

 

啪埋M記只Big Boss度就知呢只有幾大只~正!

 

面相都幾好,但黑眼圈太重,及有面油。得閒油過佢先~

 

除手肘只能屈90度外,可動性很滿意

 

 

该系列由广州鹏富行代理

Write a comment

Comments: 4
  • #1

    大猪麥 (Saturday, 12 June 2010 02:07)

    ..恭喜你,拿到自己咁喜欢的玩具

  • #2

    小恩 (Saturday, 12 June 2010 07:09)

    想不到那么大只

    相貌 还是12寸 帅呢

  • #3

    TOYGEM (Saturday, 12 June 2010 11:01)

    呢隻我都一直等佢出,面相都係同想像中有D出入,不過應該都會入!

  • #4

    garycharm (Monday, 14 June 2010 11:01)

    老友,Check 你yahoo blog 「近期機械人...」pm~~~
    有關問題,來我 blog pm 我