QUICK SNAP:FPJ布斯達

很期待的一套玩具,其他唔講住,我只想講一句:套補件和原創的兩只公仔真系誠意120分!!
張相片

 

拎埋只超級戰士出嚟影下先~~~~完全可以感受到期間FPJ的飛躍!

張相片

 

我希望第三款CROSS FIRE會系破壞者,雖然機會極低~~~但破壞者原品也不差啊~~
張相片

Write a comment

Comments: 11
  • #1

    Vaz (Wednesday, 01 September 2010 09:46)

    为什么你们能这样快拿到货的?很赞同你的讲法,在一两年里,FPJ的技术真的是飞跃进步,希望他们能再接再厉~!

    不过,我不希望他们出破坏者补件,因为我买不到破坏者啊~!(请原谅我的自私)

  • #2

    (Wednesday, 01 September 2010 09:57)

    重新出过破坏者好过拉,fpj vs tfc

  • #3

    鱼伯伯 (Wednesday, 01 September 2010 10:47)

    我都好自私 快啲复返套飞机配件畀我!!大哥你又罗返出嚟做乜呢!~~搞到我好辛苦啊!!

  • #4

    Elljay (Wednesday, 01 September 2010 11:08)

    Vaz
    今日廣州派晒貨了。FPJ真系真系值得玩家俾錢的。
    破壞者出就最好,唔出都OK,因為本體我幾滿意的。


    TFC我唔指望了,等三年咩。


    兩倍價,點幫你~~~~~~你問下變盟好過啦

  • #5

    小恩 (Wednesday, 01 September 2010 19:03)

    希望未来便宜一点

  • #6

    (Wednesday, 01 September 2010 22:26)

    算了,不要纠结第三弹了

    cross fire系列,如果不用官方垃圾件,又点显得fpj的神奇

    出了就买把

    将精神和时间用来赚玩具钱好过

  • #7

    Elljay (Thursday, 02 September 2010 07:16)

    小恩,
    FPJ嘢一般只有越來越貴,有愛早入吧。

    楠,
    第三彈唔使太期待,有02已經夠玩一輪了。

  • #8

    小王子 (Wednesday, 08 September 2010 11:46)

    好型啊 有型得唔似變形金剛了~~
    不過冇訂 希望呢幾日出去見到現貨啦...

  • #9

    劉波 (Thursday, 30 September 2010 01:11)

    想問返點樣先看得返你之前的月份post?

    例如關於sigma 6的?

  • #10

    Elljay (Thursday, 30 September 2010 07:35)

    你可以在[网站地图]中找到舊網誌

  • #11

    Fredsan (Friday, 15 October 2010 10:56)

    Elljay 大哥, 小弟一直都是您部屋的捧場客, 專業攝影加上攪笑內文真係睇得好鬼開心! 今次真係想你幫幫忙, 我好想入返呢隻 Bruticus 呀.. 香港度度都冇, 試過响淘寶落 bid, 俾左錢先話冇貨... 大哥你幫唔幫到我呀?! 不勝感激呀...