HT 狂戰士血獸快影

之前一直擔心會系包膠BODY,好彩唔系。
上色幾靚,但玩點實在系太少,完全無以前收到血獸那種興奮。





 

 

補充下初玩感覺,

面具幾靚,

頭OK靚,

BODY上色看似好靚,但其實十分機械式,唔夠自然唔夠生化感。

腰帶一件膠過~皮料厚,切得又太公整,十分唔自然,比起之前的任何一只鐵血都出得差。

關節可動低,我理解唔到轉為新BODY的用意,個胸成件過無得活動,手肘只能屈90度,膝同樣。

腳掌關節非雙頭球型,系由小腿一件膠出來的,腳掌只能左右轉,而且完全沒有接地性可以。

配件少就無計的。

 

總評系,失望。你揾個令我信服的亮點來贊贊佢,我又贊你叻~

I、II 集抽水

呢兩只正好多~~~~

 

 

 

Write a comment

Comments: 5
  • #1

    小恩 (Wednesday, 10 November 2010 06:01)

    体型大了 所以武器减量 以平衡成本
    嘻嘻

  • #2

    劉波 (Wednesday, 10 November 2010 10:58)

    我買了3隻6吋.....

    一隻超可動蜘蛛俠, 一隻你個隻最正的venom, 一隻你隻red hulk 狼人.

    我研究一下發現始終 motuc 係最正的系列.......

    因為3隻東東都有很多缺點......我諗如果繼續買應該隻隻都有缺點...

    令我很掃興........唉

  • #3

    勇记烧腊 (Wednesday, 10 November 2010 19:16)

    尼只卖点应该就系面具同埋脸相,其他方面就睇电影的时候就觉得距比较斋。爪刀以前都是双刃,现在反而变了单刃,同距D狂造型唔系好衬。下面两只丰富好多咯,仲要着网衫,好鬼“性感”添。

  • #4

    大猪麥 (Wednesday, 10 November 2010 21:54)

    ..都几靓啊

  • #5

    flyfly5 (Thursday, 11 November 2010 20:30)

    还可以 有D想买…要系大身做成金刚狼式包胶 相信可动定会好D