HAPPY PICK UP: MOTU PANTHOR、 ES GETTER 3

超級多謝好友阿仁幫手在官網訂到PANTHOR,等咗好耐呢!!!!

點可以唔擺翻HEMAN和BATTLE CAT出嚟

ES GETTER 3,有點失望的,無電動無發光眼,雖有長手臂可更換,但關節睇落好脆弱,未玩已經有無數白痕............

總算齊人~~~~~

Write a comment

Comments: 8
  • #1

    劉波 (Tuesday, 03 May 2011 11:59)

    火都滾, 等我的fd運到香港真係等到我想死.
    神物紫豹真係好正呀......he-man, 戰鬥貓, 骷髏魔同紫豹係神物.

    只要擁有這4隻, 我就滿足了.

  • #2

    落難阿仁 (Tuesday, 03 May 2011 21:58)

    安樂曬XD

  • #3

    Elljay (Tuesday, 03 May 2011 23:33)

    劉波,
    你都訂了吧~
    呢一對真系很令我喜歡

    仁,
    多謝晒!!!!!

  • #4

    劉波 (Wednesday, 04 May 2011 10:09)

    我的朋友說還在運送當中, 那星, 運了一個月仍未到.
    很想將骷髏魔軍哂冷呢!!

    現在的 figure 真的無咩見得人.......

    我入了6隻 sota street fighter, 發現真係好正, 比起marvel真係正幾條街, 可惜關節容易鬆.....

    我入的是四大天王跟豪鬼仲有春麗......如果只說造形neca真係差很多.

    今年會有廠會出阿龍同春麗, 你有無看toy fair 個模, 不過唔知有幾高/....25週年就有廠出4吋......佢老母...

    真係6吋同3.75係差很遠的手感.......

    motuc 我今年還其待幾隻呀, 包括三面人, 巨蟹怪 同吸盤怪...

  • #5

    Elljay (Wednesday, 04 May 2011 10:20)

    劉波,
    呵呵,你心急姐,邊有一個月,只嘢4月15日先在官網接受ORDER,需要點時間的,應該快了的。

    SOTA我只是貪平買了只豪鬼,外型不錯,關節松系個問題,而且聽講SOTA幾易爛的,外型SOTA系靚過SOTA很多,但以SF4來說,NECA的隆和KEN我是覺得很不錯的,當然面相要執執。

    新出的隆和春麗好似系SQUARE的PLAY ARTS改,暫時我唔覺有什麼吸引,而PA的膝關節好有問題但從不改善,未必能引起我的興趣。

    MOTU我夠了,其他應不會再買了。

    而近來玩具,我覺得還是有很多正嘢的,正起碼我網中提到有購買的都是我喜歡的玩具,玩玩具不需太多抱怨啊[除炒價外]

  • #6

    劉波 (Wednesday, 04 May 2011 20:30)

    因為我只入美玩, 所以當ironman 6吋出完之後, 就只剩motuc一個系列了.
    而且sota我右入完唔再買了.

    論好玩品質經典有興趣的, 暫時只有motuc, dc 佢地出的我都無咩興趣........
    其他的要看看你有無介紹了.

    你有無玩 ghostbuster 6吋? 我可能有少少衝動.....

  • #7

    Elljay (Thursday, 05 May 2011 07:43)

    ghostbuster 真系無玩,但我知MATTEL有套新的好似不錯的。

  • #8

    劉波 (Friday, 06 May 2011 11:49)

    我就是說跟motuc一起出的ghostbuster....

    我隻紫豹已到手了.....其實正的程度係同戰鬥貓一樣, 不過我真係喜歡紫豹多一點....

    我好喜歡骷髏魔的手下, 雖然佢地係雜排軍, 但是正因為咁個個外形性格唔同攪到好鬼吸引....我等緊佢出雙頭怪.