ARX-8 Laevatein @ Revoltech.059.

 

ARX-8,《全金屬狂潮》小說中的機體,連這點也是聽回來的,三唔識七咁,都唔知有咩好寫~~~~

這款產品標榜著幾樣嘢,全身16個轉輪關節,50個地方可動,又系系列史上附帶最多武器配件的產品,連個盒都特別大。如果離遠見到貨架上有件咁嘅嘢,都咪話唔吸引。但當你行埋小小,再行埋小小~~~你就會發覺距個妝勁唔得,但依然望住你笑。

 

 

嗱你見到距個笑啦,真系唔明點解個樣可以笑成咁的~

 

附帶左十幾件配件,有排你玩。其實本人就唔太喜歡多配件的玩具,因為要換黎換去好很煩呢~

 

一樣一樣黎介紹啦,為左湊字數~~~下面呢對系對戰車用匕首。兩把刀仔無咩睇頭。

 

76mm散彈槍,滑膛和槍托都...(你以為我想講可動?)不可動。

 

輔助機械臂2只,通過換件裝在心口上,可以夾住兩個對AS用手榴彈。

 

以換件方式裝上肩部配件“妖精之羽”,但可惜沒有發動效果配件。而那柄165mm多用途爆破榴彈炮和長距離炮管亦注目地掛在肩後。雙膝換件成單分子裁甲刀的收納形態。咁...頭頂果D頭發系......λ-Driver啟動時,頭部後面放出如頭發般的散熱索。

 

 

 

單分子裁甲刀的展開狀態

 

 

其實右手中那榴彈炮就這麼看沒什麼看頭啦~

 

一定要咁樣,裝埋長距離炮管先型

 

 

 

 

 

 

嗱~寫晒D武器就已經唔知寫咩好了~~講下點解我唔太中意距啦,配件多呢樣嘢我好怕,玩上手麻煩(雖然唔會甩件),影相又辛苦~。上色不能說有什麼大問題,起碼我這款上色都令我滿意,但個頭完全出事,上色出界都算了,但他有什麼好笑呢?多了這麼多配件,難度真系1900Yen有咁多嘢玩咩?價格定位2590Yen,貴左近700Yen~~~但好彩,初推出時玩具商好似無特別賣貴呢只,都系同平時差唔多。但我系遲了很多才買的,發現價格已經由110升到170左右。最後我驚嘆價格升得快之後,老板計下數就話130啦咁。

Write a comment

Comments: 0