TFE 破壞者、聖衣神話 撒娜

TFE20破壞者,最有感覺的G1合體之一,呢次質量唔錯,不再重復TFE16布斯達的悲劇,值得入手!

我就玩得好開心,分分合合數次又數次~

P1200288

 

聖衣神話蛇夫座 撒娜,第一款女聖鬥士已經令我非常滿意!好美麗的一款,期待下只魔玲~

P1200317

 

Write a comment

Comments: 6
  • #1

    劉波 (Thursday, 01 December 2011 18:06)

    撒娜真係好正!! 不過我未拆盒.
    我其待5個主角的ex...
    12+5

  • #2

    ALEC (Thursday, 01 December 2011 21:18)

    莎娜既身高拍埋仲高过二代素体既紫龙,甘肯定高过星仔啦...两个拍埋,难怪星仔选纱织~~
    破坏者好怀念啊。细个时某年六一节,爸爸带我去友谊商店买左只右手既推土机,仲记得个名叫船头浪。

  • #3

    落難阿仁 (Friday, 02 December 2011 02:10)

    建造派你果邊咩價位?

  • #4

    史仔 (Sunday, 04 December 2011 08:43)

    你好, 本人想同你做個朋友, 請問我可以把你的blog link加入我的blog嗎?

    另外如果可以的話我都好希望你可以把我的link加入你的blog, 謝謝~

    http://gingsi.mysinablog.com/

  • #5

    和也 (Monday, 05 December 2011 00:03)

    圣斗士星矢战记中噶暗黑蛇夫同天鹰都在劫难逃神话化~ 哈哈 女性神话坑正式开催~

  • #6

    大大大猪麦 (Tuesday, 06 December 2011 09:25)

    ..恭喜大大喜欢的玩具都已入手了!!!