機甲合體ダイラガーⅩⅤ、FIGMA劍風格斯、第三方TF情侶機

從澳門BLACKD手中收回來的1982版DX機甲合體,難得的新淨,新淨到我都唔捨得玩~~~~

揾日得閒要影一輪先得,之後又系回盒過日子~~~

P1220063

 

失望到死~~~~只買兩次FIGMA(上次系鐵甲威龍)都是失望。

格斯一般似,太肥,舊化麻麻,但最死的系居然咁沙膽用紙來做披風,系咪想死!

P1220037

 

這個是.............2010年國內好似系遼寧?出品的[銘櫃玲瓏戰士]ARCEE,最大優點就系勁似G1。

有合金件,變形簡單,有還OK的可動,可惜沒有接地關節,但膠料就一般。

但最重要的是,出到咁G1,孩記再出都未必有佢咁似。

P1220066

 

P1220038

 

FPJ DEFENDER應該就嚟再版了吧~~~有興趣的玩家唔使食炒價了。

P1220064

 

P1220039

 

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    小恩 (Thursday, 01 March 2012 19:17)

    哈,俺觉得哩对TF男女,应该互换手枪~

  • #2

    warxv (Monday, 05 March 2012 20:28)

    格斯係肥左少少,件披技術上都係布叫"不織布".我都正想換什麼料代替.
    我比較不滿的是沒有了左手的弩,他常用的武器之一來的...