SHF SUPER 1, WAP Wizard, EX 處女

SHF SUPER 1 齊手型又劍, 可說一流

 

WAP, 繼FMCS後一又好系列~ 我舊時就話, 呢D低齡拉打, 仲好玩過SHF, 外型流暢, 超軟膠裙, 仲有LED燈眼, 勁好的推介.

呢只我一定會影相介紹

 

原來一直無貼過EX處女, 可見我是何種心態. 我系用靚價入手的, 但望見四處炒價真系令FANS炒興, 而且呢只處女系極之一般貨色, 何需熱炒

Write a comment

Comments: 3
  • #1

    warxv (Friday, 09 November 2012 21:01)

    兒童向的RIDER呢幾年的都好好玩,而且可動仲一年比一年進步.

  • #2

    和也 (Saturday, 10 November 2012 22:36)

    包邮费近600入作大陆出版了,都系为左一种心理自我安慰了~ 12星座收作过半了... 希望来年噶双鱼,巨蟹,金牛等人气唔算高噶EX价钱可以稳定些...

  • #3

    akiraz (Monday, 19 November 2012 01:53)

    处女600人仔在大陆已算好价,我没订,在香港第一时间入手也要700港币。相对射手,处女的确不算出色。只是以前出品太差,所以突现EX出色。