勁抽:呢D,嗰D,呢樣,嗰樣玩具.....

我從來都唔晒盒嘅,但今晚咁嘅陣容,唔趁機晒下就有D可惜了。

一晚捧回咁多玩具,過去只有鵬富行仲系BANDAI代理時才有發生。

多謝各玩具商先~!

 

Sandstorm個盒系公司,無得大合照。

大量改模,頭,胸,背,肩,腳都是新模,而且改善了之前百丈跳下臂車窗卡位及腳部卡位不良的問題,更加完善!一流!

成只玩具三個形態都非常緊實,配色一體感強,仲有好多優點,待我Review時才細數,強力推薦,不可不入。



 

博派三變戰士齊人了~~~~(當然,狂派都齊了)

 

MT FALLEN終於發售,未來得細齊玩便先合體。

外型無敵霸氣,配色功不可末,橙色部份無論上色還是膠料,出來效果都極SHARP,我一度以為是螢光或夜光。

關節完全不是傳聞中的松及易甩,好緊實添。

一炮三和響仲有MARINE TYPE和JUNGLE TYPE,不含主體。(美版先襯色,日版唔得)

三套甲最大的特點系將PCC的特點發揮到最大,各卡位可隨便互換,手腳與各部份方向都可以互換,可以表現不同外型,以後細說。




 

FPJ迪士龍,第三人了~~~~~~等合體等得好苦

 

呢只魂SHOP黃金創聖見有特價,自己揞荷包,的確好正!連金色電鍍成身有4仲不同的金色,夠華麗又夠層次,普通版就顯得太弱雞了。

 

童夢EX百獸王大貨出咗,KEEP到好唔錯的素質,有誠意的作品,呢次無廣告動機,事實系好。

 

千值練獸神都出了,咪同版一樣咯,不過個BOXART幾靚就真。

是旦買一只都唔過癮,系要紅藍一對就夠靚!

 

好了,一開二的只有一半是我的,KIN兄請你速我處將屬於你的拿手......................

Write a comment

Comments: 3
  • #1

    Json188 (Thursday, 20 June 2013 14:10)

    Elljay兄没入最近出的Medicom RAH 龙骑?

  • #2

    Garycharm (Saturday, 22 June 2013 21:11)

    警告:Kin 不要的話,我要!

  • #3

    Kimutaku (Friday, 28 June 2013 02:08)

    嘩, 好曬呀.....