四驅車繼續, SR魔神Z, SHF恐龍戰隊, 舊1號, 戰鬥員

原始皇帝, 新版本除了換底盤, 連紫色車鈦都換埋, 新貼紙亦很靚~!

 

流星, 舊版車窗無貼紙, 新版雖然加上, 但卻要分開三塊, 效果極唔靚.

而且車型好短太Q版, 不是太喜歡, 不過車上的藍色貼紙效果好得.

 

因為巨靈神, 所以追回了魔神Z, 可惜現在大魔神不平, 再等等先.

 

恐龍戰隊紅戰士, 我不明白細時點會最中意這個近乎最無設計的角色.

 

舊1號, 對住家中已經有4只幾乎一樣, 而且將會有第5只的, 我還有什麼好講?

 

戰鬥員, 個樣未夠賤, 不過身材太高大, 是為了配2.0嗎? SHF玩到悶悶地之後, 又開始洗牌了.

 

 

 

 

 

 

 

 

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    violin0707 (Sunday, 21 July 2013 22:27)

    我好期待您SD百獸王的評價!!

  • #2

    Elljay (Sunday, 21 July 2013 23:12)

    Violin0707
    百兽王的玩评在发售前一个月已经有:
    http://www.elljay-hobby-collection.com/2013/03/08/beast-king-golion-dreamtoy-ex/