新年入手幾件~

SHF劍KING FORM, 靚系靚, 但玩了這麼久SHF, 真系已經無咩FEEL, 出得再靚都一樣~
披風是借用FIGMA狂戰士的, 當然不能通用, 只系擺擺





以下全部是第三方TF產品
先為MP-18補翻對紅肩炮, 套裝另有貼紙的, 不過我無用過~


PLANET X的FOC機械恐龍飛撲, 人型OK靚仔, DETAILS好足, 色澤靚, 關節夠力, 可動不錯. 龍型外型一般, 龍頭傻而丑, 頸\身\腳交待模糊, 但總體來說, 是可很不錯的家伙~ 期待補完另外3龍




IF的鋼鎖add on kit可能是目前最有價值補件之一~! 外型和設計都很不錯. 變形不需拆件, 龍型完美, 人型背後在收納龍頭是與未裝補件時會有小差異, 但完全可以忽略. 推薦
不過! 做功唔多掂~~~~




一籠IGEAR鯊魚精出爐~~~~~第一次玩IGEAR, 包裝盒巨大, 一BOX3只, D級尺寸, 做功和材質都不錯, 每只都有雙槍武器, 頭部疤痕不同, 表情不同, 但這只的設計上還有很大提升空間


呢個唔講住

Write a comment

Comments: 3
  • #1

    胡勒奇 (Saturday, 04 January 2014 13:30)

    最尾個幅是跳崖者嗎??貌似有轉腰,外形不俗,係邊間三方產品??

  • #2

    亞西歐 (Monday, 06 January 2014 01:35)

    昨天還在看鯊魚精
    E大就入手了
    等您REVIEW
    不過Henkei / Classic區
    有許多相片好像都秀不出來了
    滿可惜的 請E大CHECK一下~

  • #3

    Elljay (Tuesday, 07 January 2014 20:24)

    胡勒奇
    過幾日會有得睇~

    亞西歐
    鯊魚怪在左邊已經出了REVIEW.
    舊圖都有部份出不了, 一來是YAHOO全部死了, 二來是有半年間FLICKR的圖片自動隱私了~~~~以後有時間再搞吧, 量太大了