新入手:LEGO,星戰,千值练,VF,SHF,FIGMA

最近很懶更新呢


LEGO ULTRABUILD的可動公仔自從CHIMA後買了不少,又體驗一下2015生化,但外型是外型和結構都愛不起來。

星戰公仔是我期待了好耐的,果然無失望,非常喜歡!只望有更多角色。

HT 1/4 BOBA,大座到令人頭痛,但造型和上色卻是雕像級,但遲下只1/6版本又系EP6,真系有D滯。

SPHERO的BB8我本來好大期望,但玩落發覺上色質感唔好,功能不多,而且我有時連結唔到,每次用MESSAGE功能時APP總是退出~~~~~~~~~~~~IPHONE IPAD都試過,唔知咩回事。


千值練的微星4子是在玩具店以特價100蚊購得,可動不錯,外型也還好,著燈好靚,輕松好玩,有可能是今年最抵玩的玩具。

阿姆羅德斯成品終於推出,靚過本來我影相時的SAMPLE,但呢個坑可能會好大,仲好貴添。但呢個質素賣呢個價錢,BANDAI的MB可以吔屎。


我現在發覺原來我已經好耐無BANDAI嘢REVIEW,無他,真系比較悶。

VF-19有點難評價,外型和細節都好過Y/A社,但變形搞得太碎,不算複雜但麻煩,我已經無興趣變完一個來回。

真骨雕AGITO各方面失望,唔知真咗去邊。

平價買翻BURNING,可動實在太差,難怪繼續跳水。


難得見到平價FIGMA纏流子,入於,但原來是典型的男人頭女屎忽。


KINGARTS的MK43,我失望了,如要是在42時出現的問題居然完全沒有改善,雙腳關節仍是無力,入電仍是極麻煩。

ANTMAN是贈品,遲下會場有得送,聽講。


三方PX的角龍火炭出得唔錯,暫時4款最出色是呢只,期待自家鋼鎖,但估計都要等出年。


Write a comment

Comments: 1
  • #1

    凍啡 (Friday, 18 September 2015 07:23)

    2015 生化你好買唔買買呢隻 -_-
    個人最唔like 呢隻..