Fri

16

Oct

2015

6寸星戰,TF,高達,蟻人,神勇飛鷹俠

好耐無更新~


DX9繼洛迪文之後又一力作,系我最喜愛的角色格威隆,MP級,外型靚,變形算難,兩個形態都靚,我好滿意!等大貨!

國產放大V級禁閉,合金車頭,全透明車,兩個人頭替換,質量一流!40蚊!

FPJ DINOKING頭兩款,龍一龍二,單體來說我自己唔識欣賞,睇合體表現了。

FPJ頭領戰士鱷龍、OP色重塗,外型我幾喜歡,而且變形簡單,可以一玩再玩,不過已經馬上俾官方追擊~~~~~

BADCUBE昆蟲派三子,人型幾靚,但變形實在太碎太復雜,咁細一只做2~30個STEP變形,玩死人,睇嚟呢個牌子做親都系咁上下複雜難玩,唔想再幫襯了。


千值練神勇飛鷹俠,與卡辛同樣BODY,即系=衰


HG巴巴托斯,有全骨架,可動OK,造型OK,就系分色太衰,但還好都算易補色,得閒再搞,但個武器包真系衰D,兩板全黑件,0分色。


黑6寸星戰7的公仔入了幾款,最失望系白兵,手肘關節點可以咁衰,借D而影埋以前果D款。


千值練細只蚊俠,蜂俠~~~~~~


Write a comment

Comments: 0