最近入...........ZAKU,FIGMA,TF,DIA BATTLES,MGS,四驅車,膠一堆~~~~~~~

HG GTO ZAKU I幾精彩,最近的HG都好正,值得一砌~!

R魂ZAKU II都系咁上下,無咩好講。

LOS射手特價,但都系失望+失望,企穩都難,整體穩定性很差。

迷你四驅還在繼續入,Dancing Doll已經入手,但未砌。

比卡超可愛但完全無嘢玩,連基本可動都沒有,實說是失望的。

FIGMA遊戲面相極靚,高質!

KINGARTS再來迷你ANT MAN

 

官方保衛派加上流嘢手腳配件後,靚仔不少,但只能是角度限定。

新的TR系列老變入手一款散貨SOUND BLASTER,但膠質上色都好令我失望...............

新牌第三方的內戰OP,各種不成熟,希望以後加油吧。

TFC的海魔部隊看來似想翻身之作,雖然設計簡單,但膠料,色水,手感都比過去好很多。

MAKETOYS試玩會上海站,禮物是帶MAKETOYS2016上海水貼的車廂,試玩會中有勁爆新品,一齊等MT公布吧。

 

TT DIA BATTLES應是今年最好玩的玩具之一,相比起合體人型,我更喜歡載具形態,而灰色版更討我歡心。

千值練[炸的沙河人],上色不錯,造型准,可動一般,有合金,穩定度高,而玩起來一定是小心再小心的。再加上我的MGS情懷,呢款我很喜歡!!!

 

最後一張圖~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~等

 

Write a comment

Comments: 0