現在的玩具要玩得輕松真心不易

過了整整兩個月才更新,並非不想,而是近期實在太忙了,真的有玩具放在家裡數個禮拜,連快遞箱都未開的情況。

而且突然間祖國對這個服務器在德國的站點有封鎖了,我連編輯都要翻墻,我的天,這個站點可以付費以及有註冊域名的,國家居然這樣對一個BLOGER............

我什麼都不想說了。

 

以下,NECA真哥斯拉可以買,MEZCO ONE:12非常精品,其他全部唔使買.........

Write a comment

Comments: 3
  • #1

    Garycharm (Monday, 08 May 2017 22:29)

    Neca哥斯拉見都未見過過。希望有緣。

    又,你呢個post都好多正o野o丫,
    你既然買得 MB ,F91 唔正咩?
    又,果架紅色車....係咪特搜?.....好好玩o咼。

    我諗你心態真係變o左好多。 :o

  • #2

    Elljay (Tuesday, 09 May 2017 14:46)

    講好玩MB我只喜歡楊過exia,連手都唔使換。91太緊了,根本不能輕鬆玩。
    紅車係特搜銀,最近才補上,就是因為無乜玩點才一直無買,但個變形都算有特色。
    的確,現在無論廠商還是玩家都追求擺係度靚和靚美就得,其他都可以先放一邊。特別日本牌和香港牌。但我越來越喜歡簡單和玩得。咁鬼忙,件玩具還要小心翼翼,我真的無耐性去玩

  • #3

    Randy (Wednesday, 10 May 2017 07:01)

    番工壓力大,連玩玩具都咁大壓力好慘......